Världen är full av fantastiska restauranger. Efterfrågan för fine dining blir allt större vilket gör att fler restaurangkoncept skapas. Vissa vill försvinna till en annan värld när de besöker dessa restauranger, men de allra flesta vill bara äta god mat i en härlig atmosfär. Många tycker att det är irriterande när restauranger inte har wi-fi eller täckning. De flesta vill vara nåbara även om de är ute på krogen. Vissa vill kunna roa sig som vanligt och spela Speedybet casino och annat kul. Därför listar vi här de bästa restaurangerna som erbjuder wi-fi.

NoMa

Restaurang NoMa på Refshalevej 96 i Köpenhamn i Danmark har flera år i rad blivit utsedd till världens bästa restaurang av ”The World’s 50 Best Restaurants. År 2019 hamnade den på andraplats. NoMa drivs av den berömda kocken René Redzepi som är både kökschef och delägare. Här serveras en avsmakningsmeny med 20 rätter. Köket är skandinavisk med internationella influenser. Namnet NoMa är en en sammandragning av ”nordisk mad”. Det finns ingen à la carte, utan gästerna kan bara välja avsmakningsmenyn med 20 rätter och en hel drös smårätter. Den som tröttnar och behöver en paus kan gå till restaurangens första våning där det finns snabbt wi-fi och sköna stolar.

Mirazur

Mirazur på den franska rivieran är utsedd till världens bästa restaurang 2019. Restaurangen ligger i den lilla staden Menton och bjuder på en fantastisk utsikt över Medelhavet. På denna trestjärniga Michelinrestaurang får gästerna ta del av den ultimata restaurangupplevelsen. Råvarorna, som kommer från restaurangens enorma trädgård i tre våningar, plockas dagligen av kockarna för hand. Äggen kommer från de egna hönsen och fisk och skaldjur kommer från havet. Maten är vackert presenterad på tallrikarna och utsikten är slående. Kocken Mauro Colagreco kombinerar traditionell fransk och italiensk mat. Här finns självklart alla bekvämligheter som exempelvis wi-fi. Restaurangen har även en baravdelning för gäster som vill ha lite avskildhet eller en paus.